We zijn een atelier waar Belgische chocolade van topkwaliteit ambachtelijk verwerkt wordt tot schilfertruffels, holgoed, pralines en andere delicieuze lekkernijen. Er is een uitgebreid seizoensassortiment van pralines en holgoedfiguren. Sinds 1970 heeft chocolatier Johan het originele recept van onze lekkere schilfertruffel tot een traditie gemaakt. Onze producten worden vervaardigd en bewaard in de meest ideale omstandigheden.
Laat je verleiden door de zoete magie van chocolade tijdens onze chocoladeworkshop! Of je nu een fanatieke chocoladekenner bent of nieuwsgierige beginner, de workshop biedt voor elk wat wils. Zowel jong als oud, individuen en groepen zijn welkom in het atelier gelegen in Roeselare-Beveren. In het contactforumulier kan je op een datum naar keuze genieten van een lekkere en leerrijke ervaring.
Onze reis begint in het atelier met een introductie over de oorsprong en het maakproces van chocolade, van boon tot reep. Zin om zelf aan de slag te gaan? Trek dan je schort aan en laat je innerlijke chocolatier naar boven komen tijdens onze actieve workshop! Je creëert je eigen meesterwerk en sluit af met een zoete verrassing.
Loopt het water je al in de mond? Aarzel dan niet om je plekje te reserveren via het contactformulier voor een van onze onderstaande workshops!
Educatieve workshop | Actieve workshop |
---|---|
Minimum 15 personen | Minimum 12 personen, maximum 16 |
Enkel schoolgroepen tijdens de schoolweek | Enkel op woensdagnamidag, geen schoolgroepen |
60 minuten | 180 minuten |
Geschiedenis: van boon tot reep | Geschiedenis: van boon tot reep |
Kennismaken met de reilen en zeilen in een chocoladeatelier | Kennismaking met het atelier |
+ enkele beproevingen van chocolade | + enkele beproevingen van chocolade |
Chocoladelolly maken & figuur inkleuren om nadien mee te nemen naar huis! + warme chocolademelk | |
10 euro / pp | 25 euro / pp |
Educatieve workshop | Actieve workshop |
---|---|
Minimum 15 personen | Minimum 12 personen, maximum 16 |
60 minuten | 180 minuten |
Geschiedenis: van boon tot reep | Geschiedenis: van boon tot reep |
Kennismaken met de reilen en zeilen in een chocoladeatelier | Kennismaken met de reilen en zeilen in een chocoladeatelier |
Kleine proeverij | Proeverij + eigen chocolademandje maken Volgens thema: - Warme Chocolademelk - Alcoholische dranken - Tapas plank van chocolade... |
10 euro / pp | 42 euro / pp |
Gelieve minstens één week op voorhand te reserveren via het contactformulier.
Een speciale gelegenheid gepland? Teambuilding, familie uitstap of vrijgezellenavonden? Laat dit gerust weten in de extra opmerking en dan houden wij daar rekening mee tijdens de workshop. We werken namelijk met thema’s, indien gewenst.
Rozenhoedkaai 1, 8000 Brugge, West-Vlaanderen, België
Heirweg 120, 8800 Beveren, West-Vlaanderen, België
Roeselare: +32 473 75 53 44
Brugge: +32 478 43 92 55
info@defouma.be
Btw nr: BE0735381150
ma - zo: 10 - 18:30 (doorlopend)
1/5 - 15/8:
gesloten (enkel op afspraak)
16/08 - 30/04:
ma - vrij: 8 - 17 uur (doorlopend)
za: 9 - 12 uur
zondag: gesloten